Сторінка оголошень

Шановні педагоги!

;

https://padlet.com/nbu_talan/savingsday2023_kids

З усіма новинами нашого закладу ви можете ознайомитись також на FACEBOOK-сторінці “Дошкільний Навчальний Заклад “КОЛОСОК”” за посиланням : https://www.facebook.com/profile.php?id=100044528212875

та в групі “КОЛОСКОВА РОДИНА” за посиланням: https://www.facebook.com/groups/884046719662598

Шановні батьки!      Якщо Ви бажаєте, щоб Ваша дитина здійснювала навчання, виховання та розвиток в дошкільному закладі міста,пропонуємо Вам ознайомитися з інформацією про дошкільні навчальні заклади на сайті та Положенням про загальну міську електронну реєстрацію дітей до дошкільних навчальних закладів.         Для вибору найближчого садочку можете скористатися Картою дитсадочків, а також завітати на сайти дошкільних навчальних закладів .       Вам необхідно пройти on-line-реєстрацію, вибравши вільний садочок та заповнивши форму . Наявність в Реєстрі інформації про дітей, які будуть відвідувати ДНЗ, є обов’язковою умовою зарахування дитини до дошкільного навчального закладу.    При успішній реєстрації заявці встановлюється статус «Зареєстровано в черзі», дата та час реєстрації не підлягає зміні за жодних умов.         При наявності вільних місць статус Вашої реєстрації зміниться на «Є можливість зарахування в ДНЗ» і Вам буде запропоновано місце в обраному садочку або іншому закладі Вашого мікрорайону.         Вам необхідно постійно відслідковувати статус і у разі його зміни (про що Вам буде надіслано повідомлення на Вашу електронну адресу) протягом 30 днів необхідні документи, визначені в Положенні, завідуючій визначеного дошкільного закладу. В іншому випадку Ваша черга автоматично скасовується.

Перелік документів, необхідних для зарахування в заклад: форма 0-86; копія форми 0-63, завірена лікарем; довідка про епідоточення; копія свідоцтва про народження дитини; витяг з електронного реєстру про зміну статусу; довідка про місце реєстрації.


ГарячА ЛініЯ психологічної допомоги і підтримки для дорослих і дітей за номером 0 800 210 160 (конфіденційно, анонімно, цілодобово) безкоштовно зі всіх операторів в Україні.

ДИСТАНЦІЙНА ОСВІТА

Сьогодення внесло корективи в освітянське життя та незмінним лишилося те, що всі ми маємо працювати заради наших дітей. Робота кожного наразі надзвичайно важливо. 

Для всіх маленьких наших вихованців та повного охоплення освітнім процесом навіть поза межами закладу  до вашої  уваги функціонує створена сторінка  дистанційної освіти закладу.  

Крім того, на сайті МОН у вільному доступі доступні зібрані матеріали, за допомогою яких педагоги підготуються до роботи, організують освітній процес у нових – «Сучасне навчання під крилами захисту».

Щодня педагоги закладу звітують про проведену роботу. Докладніше  за посиланням на сторінку Facebook https://www.facebook.com/groups/884046719662598

та

ТЕЛЕГРАМКАНАЛИ:
ДНЗ 51 “Колосок “ранній вікЦікава інформація для малят та батьків
https://t.me/dnzkolosok
Телеграм-канал для малят молодшого дошкільного віку (4-й рік життя) https://t.me/+T_Y2HZ5YcspiMWIy
Телеграм- канал для малят середнього дошкільного віку 5-го року життя : https://t.me/doskilnata
Телеграм канал для дітей старшого дошкільного віку (6-й рік життя):
https://t.me/+ZMJpVMToIDJkMmJi

https://www.facebook.com/groups/884046719662598
“Колоскова родина”



Телеграм-канал для педагогів закладу

Шановні громадяни! При реєстрації дитини до дитячого садочка дотримуйтесь наступних правил:

             Вводити персональні дані можна тільки українською мовою.

        Дані динини повинні відповідати свідоцтву про народження. У разі неправильного запису (фальсифікації) серії та номеру свідоцтва, дати народження Ви не будете зараховані до дитячого садочку.

      В полі «Примітка» можна вводити додаткову інформацію (рік вступу та ін.).

      Перевірте всі дані перед натисненням кнопки “Зареєструвати” – зміна даних після реєстрації власноруч неможлива.

    У разі потреби закладу компенсуючого типу (спеціальний, санаторний, що може бути засвідчено документально) слід обов’язково вказати про це в реєстраційній формі та вибрати в полі ваду фізичного розвитку.

        Ви несете персональну відповідальність за дані, внесені в заявці